| http://amfigonia.pa-sy-a.gr/2016/11/01/00-00/pa-sy-a_amfigonia_2016-11-01_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΠΟΛΕΜΟΣ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ >> 2016 >> ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ >> 01 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΩΝΤΑΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

 

"ΖΕΥΓΟΣ ΧΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΕΣΙΣ"

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00023 ]

"HENRYMAKOW.COM": ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

 

 

ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ - 2016 - 11 - 01 - 00:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΡΡΕΝΟΣ-ΘΗΛΕΩΣ

 

[ 2016.11.01 00:00 ]

Νο [ 00023 ]

"HENRYMAKOW.COM": ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

ΠΕΡΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΡΡΕΝΟΣ-ΘΗΛΕΩΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00023 ] [ 2016.11.01 00:00 ]

"HENRYMAKOW.COM": ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

 

 

Η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ. Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΛΟΙ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ. Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Γυναίκες και θηλυκότητα

 

Άρθρο του Henry Makow (2002)

Πολλές γυναίκες έχουν ακόμα επαφή με τα θηλυκά τους ένστικτα. Τους αρέσουν οι αρρενωποί άνδρες κι επιθυμούν να θεμελιώσουν τη ζωή τους στη συζυγία και την οικογένεια.

 

 

 


Οι νέοι άνδρες θα πρέπει να περιορίσουν την αναζήτησή τους στις γυναίκες που είναι δεκτικές προς αυτούς και να αγνοήσουν τις υπόλοιπες. Στρατολόγησε, μην υποβάλεις συνεχείς αιτήσεις!

Εάν θέλετε μια γυναίκα να είναι Γυναίκα, τότε θα πρέπει ο άντρας να είναι Άντρας. Θα πρέπει να είναι ηγέτης.

"Μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να ταιριάξετε τα αταίριαστα επειδή διψάτε για ‘αγάπη’. Απεναντίας, επικεντρωθείτε μόνο στις γυναίκες που σας θέλουν".

Από τον Henry Makow (2002).

Οι άνδρες χρειάζεται να διακρίνουν μεταξύ των γυναικών που είναι θηλυκές και των γυναικών που έχουν μεταλλαχθεί. Η γυναίκα που έχει θηλυκότητα είναι δεκτική προς τους άνδρες. Αποπνέει ευθυμία και φιλόξενη ζεστασιά. Θα δεχτεί θετικά τα φιλικά σχόλια των ανδρών.

Η μεταλλαγμένη-αντεστραμμένη γυναίκα είναι φοβισμένη και περιφρονητική προς τους άνδρες. Έχει διδαχθεί ότι ο άνδρας είναι ανταγωνιστής, ή ακόμα χειρότερα, ένα σαρκοβόρο αρπακτικό.

Η ουσιώδης φύση της γυναίκας είναι να γίνει ένα εκκολαπτήριο αγάπης. Ο φυσικός ρόλος της είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εντός του οποίου όλοι ευδοκιμούν. Ο προορισμός της είναι να αγαπήσει έναν άνδρα και δια μέσου αυτού, τα παιδιά της. Η ανταμοιβή της είναι η αγάπη και ευτυχία τους.

Η γενετήσια επαφή και η τεκνοποιία αποτελούν εκδηλώσεις μιας πνευματικής σχέσης. Ο άνδρας πρέπει πρώτιστα να φυτέψει το πνεύμα του στην καρδιά μιας γυναίκας και να βρει ζεστή αποδοχή. Αυτό το πνεύμα αρχίζει και ριζώνει και η αγάπη αναπτύσσεται αρχικά ως δεντράκι και στη συνέχεια γίνεται μια πανύψηλη βελανιδιά. Και τελικά η γέννηση ενός παιδιού είναι η φυσική έκφραση αυτής της αόρατης πραγματικότητας.

Ποια είναι τα στοιχεία αυτής της δυναμικής αρσενικού-θηλυκού; Το αρσενικό θα πρέπει να παρουσιάσει έναν χαρακτήρα που θα ωθήσει το θηλυκό να τον ακολουθήσει. Συνήθως οι άνδρες χρησιμοποιούν το χρήμα ή την εξουσία για να ελκύσουν γυναίκες. Ωστόσο, ένας άνδρας είναι κάτι ανώτερο από πάροχος υλικών αγαθών ή καταφερτζής. Είναι ένας αντιπρόσωπος του Θεού. Κάθε άνδρας έχει μια θεϊκή αποστολή και σκοπό στην γη. Αυτή η αποστολή τον διαποτίζει με μια αρρενωπή αυτοπεποίθηση η οποία γοητεύει τα ανώτερα ένστικτα της γυναίκας.

Χάνουν οι γυναίκες την προσωπική τους ιδιομορφία κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας; Μερικώς ναι. Η ψυχίατρος Μαίρη Ρόμπινσον (Marie Robinson) αποκαλεί αυτή την απώλεια "ουσιαστικό αλτρουισμό". Η γυναίκα δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρίσκει ταυτότητα και αυτοπραγμάτωση μέσω του συζύγου της και της οικογένειας. Αυτό είναι θετικό. Πάνω από όλα, οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται με τα κοσμικά επιτεύγματα. Νιώθουν πληρότητα και ικανοποίηση όταν δίνουν και λαμβάνουν αγάπη. Είναι δημιουργήματα αγάπης (από αγάπη και για αγάπη), πλάσματα του Θεού.

 

 

MARIE N. ROBINSON M.D. - THE POWER OF SEXUAL SURRENDER

 


Η ουσία της γυναικείας φύσης είναι η μητρική φροντίδα. Η γυναίκα αναθρέφει και καλλιεργεί τα παιδιά της. Προσφέρει στον άνδρα και τα παιδιά της άνευ όρων αγάπη. Όμοια, η ουσία της ανδρικής φύσης είναι η πατρική φροντίδα. Ο σύζυγος κατευθύνει και παρέχει ασφάλεια και σκοπό στην γυναίκα και τα παιδιά του. Όλα όσα οδηγούν στον γάμο είναι μια προετοιμασία προς την πραγμάτωση αυτών των αλληλοσυμπληρούμενων ρόλων.

Ο γάμος είναι μια μυστική ένωση*. Ο άνδρας και η γυναίκα γίνονται ένα. Σαν το σπαθί και το θηκάρι, όπως ο δίσκος και το εξώφυλλο. Αυτή η ένωση αγάπης είναι η ολοκλήρωση που όλοι ψάχνουμε. Αποτελεί προαπαιτούμενο της ευτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαστε καθηλωμένοι σε εμμονές, π.χ. με το σεξ. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η ένωση η γυναίκα θα πρέπει να ταυτίσει το προσωπικό της συμφέρον με αυτό του συζύγου της. Να γίνει κομμάτι του. Και ο άνδρας να γίνει μέρος της συζύγου του, ώστε η ευτυχία τους να είναι ενιαία.

Τα ζευγάρια που παραμένουν «ανεξάρτητα» βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αδυνατούν να αισθανθούν αληθινή οικειότητα. Δεν γνωρίζουν τι είναι αληθινή αγάπη.

Αντικρούοντας την σεξουαλική αντιστροφή

Πανίσχυρες δυνάμεις στις κοινωνίες χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να δημιουργήσουν «κοινωνικές τάσεις». Οι δυνάμεις αυτές προωθούν την σεξουαλική διαστροφή προκειμένου να υπονομεύσουν την φυσική οικογένεια και να αποσταθεροποιήσουν την κοινωνία. Εξαπατούν τις γυναίκες εξωθώντας τις να απαρνηθούν την θηλυκότητά τους και να σφετεριστούν τον αρσενικό ρόλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες να έχουν αντιστραφεί ψυχικά και να χάνουν το τραίνο της ζωής.

Αντί να δημιουργούν ένα περιβάλλον στοργής, γίνονται επιθετικές και εγωκεντρικές. Χρειάζονται τώρα κάποιον για να προσφέρει ένα στοργικό περιβάλλον σε αυτές. Έτσι προκύπτει η πάλη για εξουσία που καθιστά τις σχέσεις «ισότητας» μια συνεχή δοκιμασία.

 

 

(Στην ταινία ‘The Bostonians’ ο Κρίστοφερ Ρηβς βοηθά μια νεαρή γυναίκα να αντιληφθεί την απάτη του φεμινισμού)

 


Με πρακτικούς όρους, τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;

1) «Ο άνδρας κτίζει το σπίτι, η γυναίκα το νοικοκυριό». Ο άνδρας θα πρέπει να αναλάβει τα προσωπικά κι επαγγελματικά του καθήκοντα.

2) Θα πρέπει να αγαπά την γυναίκα που τον αγαπά, ειδάλλως θα πρέπει να την αφήσει ήσυχη.

3) Οι άνδρες δεν θα πρέπει να σπαταλούν το χρόνο τους σε μεταλλαγμένες γυναίκες (π.χ. φεμινίστριες). Κάποιος φίλος είπε ότι ο γάμος με μια φεμινίστρια είναι σαν τον γάμο μιας Εβραίας με έναν αντισημίτη.

Ένας δυνατός άνδρας μπορεί πιθανώς να βοηθήσει μια φεμινίστρια να ανακαλύψει ξανά την θηλυκότητά της. Δυστυχώς, όμως, αυτή η γυναίκα είναι ήδη ‘ξινισμένο γάλα’. Προτιμότερο είναι να βρεις μια γυναίκα που είναι εκ φύσεως θηλυκή και δεκτική. Αυτό απαιτεί πολλές επαφές και γνωριμίες. Μην χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να ταιριάξετε τα αταίριαστα επειδή διψάτε για ‘αγάπη’. Απεναντίας, επικεντρωθείτε μόνο στις γυναίκες που σας θέλουν.

Η γυναίκα μου κατάγεται από το Μεξικό, έχει παραδοσιακές αξίες και μαζί της βρήκα οικογενειακή ευτυχία. Μου έμαθε τον τρόπο με τον οποίο μια γυναίκα δημιουργεί ένα περιβάλλον αγάπης. Μου προσφέρει χώρο, πνευματικό και φυσικό. Υπακούει τις 4 αρχές της αληθινής θηλυκότητας: δεν με ανταγωνίζεται, δεν με κριτικάρει, δεν χειραγωγεί, δεν γκρινιάζει. Εάν κοιτάξω μια άλλη γυναίκα δεν πέφτει να με κατασπαράξει. Είναι σύντροφος, όχι δεσμοφύλακας. Μήπως είναι δούλα στο σπίτι; Η σύζυγός μου έχει μεταπτυχιακό στην Πληροφορική από κορυφαίο πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και δική της καριέρα. Έχω αναλάβει τα ψώνια και το μαγείρεμα και προσπαθώ να την κάνω ευτυχισμένη. Ο γάμος μας αποδεικνύει ότι οι ρόλοι μπορούν να είναι ευέλικτοι όταν οι ταυτότητες (αρσενική & θηλυκή) είναι στέρεες. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια.

ΚΟ / Πηγή -
http://henrymakow.com/2016/09/wholesome-love.html

 ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ"

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/09/blog-post_74.html

 


 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

 

 

 

 

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00024 ] [ 2016.11.02 00:00 ]

"HENRYMAKOW.COM": FEMININE WOMEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

 

 

"ΠΡΟΒΟΛΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00030 ] [ 2016.01.26 00:00 ]

"YOU TUBE" - "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ": ΠΑΣΥΑ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03770 ] [ 2016.01.23 00:00 ]

ΣΧΟΛΙΟ - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΠΑΣΥΑ - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1845 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04052 ] [ 2016.10.29 00:00 ]

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] - ΣΧΟΛΙΟ: "...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 3500 ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ..." - "...ΟΙ 3500 ΑΥΤΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ" ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..." - "...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΕΝΤΑΠΤΥΧΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ-ΑΡΧΗΓΟΙ..."

 

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2008.03.03 13:00 ]

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ (!!!)

 

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2008.03.14 18:00 ]

Η ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΗΘΙΚΑ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ (!!!)

 

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2008.04.08 16:00 ]

Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ (!!!)

 

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2008.04.09 17:00 ]

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ (!!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

  

 

URL: http://polemos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: polemos@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

 

 

URL: http://amfigonia.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: amfigonia@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΜΦΙΓΟΝΙΑ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2016"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "11"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "01"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00023]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00023]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2016/11/01]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/11/13]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"